Maandelijks doneren aan CliniClowns

Met een maandelijkse donatie aan CliniClowns help je zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie, op de momenten dat zij dit het hardst nodig hebben.

Regel nu jouw maandelijkse donatie

Dankzij maandelijkse donaties kunnen de CliniClowns zieke kinderen structureel bezoeken. Zo vindt de ernstig zieke Chloé de kracht om door te zetten na haar zoveelste chemokuur en vergeet Jasmijn haar angst als ze weer eens naar de KNO-arts moet. Ook voor mensen met een beperking of dementie worden de clowns vertrouwde gezichten, waardoor ze zich gezien en begrepen voelen.

Wil jij dit mogelijk maken? Steun CliniClowns met een maandelijkse donatie. Je kunt altijd opzeggen of de hoogte van je donatie eenvoudig (online) aanpassen.

Ik geef per maand

Hiermee machtig je ons om van jouw rekening af te schrijven.

Door dit formulier te versturen, geef je toestemming aan Stichting CliniClowns Nederland (Soesterweg 300a, 3812BH te Amersfoort, Incassant ID: NL50ZZZ412120430000) voor het sturen van een incasso-opdracht naar jouw bank om je bijdrage van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met je bank (vraag je bank naar de voorwaarden).

Aanhef 
Adres