×

Steun ons en stuur een kaartje

Wil jij deze kerst iemand verrassen met een lief gebaar? Stuur een speciale CliniClowns-kerstkaart via Kaartje2go en steun daarmee CliniClowns. 

Verstuur een kerstkaart

Het einde van het jaar is een mooi moment om stil te staan bij een ander en wat je met elkaar hebt bereikt. Dit kan door vrienden, familie, collega's en relaties te verrassen met een lief gebaar. Door het sturen van een speciale CliniClowns-kerstkaart, laat je jouw naasten weten dat je aan ze denkt en steun je ook nog eens CliniClowns.

Persoonlijk kaartje sturen

Het is een altijd leuke verrassing wanneer er een wenskaartje op de deurmat ligt. Zo’n kaartje zorgt voor een geluksmomentje op een drukke dag. Ken jij ook iemand die je wat liefs zou willen sturen of die gewoon wat aandacht verdient? Stuur deze persoon dan een kaartje via Kaartje2go.

De CliniClowns-kaarten bij Kaartje2go variëren van uitnodigingen, geboortekaartjes, trouwkaarten, tot aan beterschapskaarten, kerst- en verhuiskaarten. Van iedere verzonden kaart uit de CliniClowns collectie ontvangen wij 30% van de opbrengsten.