×

Help ons en stuur een kaartje

Wie bezorg jij een lach? Stuur diegene een van onze speciale CliniClowns kaartjes. Door onze samenwerkingen kan je zowel op privé als zakelijk gebied leuke CliniClowns kaarten sturen. 

Persoonlijk kaartje sturen

Het is een verrassing wanneer er een wenskaartje op je mat ligt! Zo’n kaartje zorgt voor een geluksmomentje op een drukke dag. Ken jij ook iemand die je wat liefs zou willen sturen of die gewoon wat aandacht verdient? Of omdat jij hem of haar heel graag op je feestje wilt uitnodigen?  Stuur deze persoon dan een kaartje via Kaartje2go.

De collectie varieert van uitnodigingen, geboortekaartjes, trouwkaarten, tot aan beterschapskaarten, kerst- en verhuiskaarten. Van iedere verzonden kaart uit de CliniClowns collectie ontvangen wij 30% van de opbrengsten.

Verstuur kerstkaarten met je bedrijf

Het einde van het jaar is een mooi moment om stil te staan bij een ander en wat je met elkaar hebt bereikt. Door het geven van aandacht, in welke vorm dan ook. Dit kan door het sturen van een kerstkaart waarmee je ook nog eens CliniClowns steunt. Verstuur met je bedrijf je kerstkaarten via Goededoelenkerstkaarten naar jouw relaties of medewerkers en bezorg hen een glimlach.