×

Koop Toet, de CliniClowns-knuffel!

Graag stellen wij je voor aan Toet, onze eigen CliniClowns-knuffel! Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en is heerlijk zacht. Met de opbrengsten van deze knuffel kan CliniClowns nog meer zieke kinderen afleiding en plezier bieden.

Toet is voor € 10,75 te koop. Van dit bedrag gaat € 4,75 rechtstreeks naar CliniClowns. Van de andere € 6,00 worden productie, logistiek en BTW betaald. Toet is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en is 30 cm hoog.

Toet kopen bij jou in de buurt

Toet kopen zonder verzendkosten? Dat kan! Er zijn vrijwilligers door heel het land die Toet vanuit huis verkopen. Zo is er altijd wel een verkooppunt bij jou in de buurt waar je Toet op kunt halen. Bekijk de kaart om een verkooppunt bij jou in de buurt te zoeken.
 

Toet kopen via de webshop

Toet is voor € 10,75 te bestellen via onze webshop. De knuffel wordt dan thuis bij je bezorgd voor € 6,95,- verzendkosten.

Vanuit huis Toet verkopen?

Je kunt als actie onze Toet knuffel en sleutelhangers verkopen vanuit huis, op beurzen en evenementen. Wil jij deze leuke knuffel verkopen voor CliniClowns? Meld je actie aan en we nemen contact met je op!

Toet verkopen op markten of tijdens je eigen actie

Wil jij ons helpen met de verkoop van Toet? Regelmatig verkopen mensen Toet knuffels tijdens hun actie of op een braderie bij hen in de buurt. Ook jij kunt dit doen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via acties@cliniclowns.nl