Bekijk onze vacature Vrijwilliger Webcare Team bij CliniClowns

Vrijwilliger Webcare Team (vanuit huis)

Wij zijn op zoek naar iemand die ons Webcare Team komt versterken. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

CliniClowns zet social media-kanalen zoals Facebook, LinkedIn en Instagram in om zich te verbinden met de samenleving. Via deze platformen bereiken we onze achterban en breiden we die verder uit. Om onze missie ook op de social media-kanalen gestalte te geven, zetten wij een enthousiast en getraind Webcare Team in om actief te reageren op de berichten die wij ontvangen.

Als vrijwilliger voor Webcare weet jij op een informele, verrassende en correcte wijze te reageren op de berichten die wij ontvangen op o.a. Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram en Whatsapp via ons monitoringsprogramma. Je weet met een positieve insteek de kern van de vraag of opmerking te achterhalen en bent creatief en invoelend bij het geven van een reactie. Je biedt heel snel en gemakkelijk de juiste informatie. Je beheerst de Nederlandse taal goed. Spelling en grammatica zijn geen probleem voor jou. Op het moment dat je actief bent op social media-kanalen, dan ben je je bewust dat je hiermee het gezicht van CliniClowns bent voor onze grote achterban.

Wanneer ben je beschikbaar?

Eens in de 2 weken op vrijdag van 17.00h-22.00h.

Wat bieden wij jou?

Een introductie- en trainingsprogramma met o.a.:

  • Een specifieke “on the job’’-training
  • Een buddy die je helpt je snel thuis te voelen bij CliniClowns
  • Een digitale vrijwilligersomgeving waar je alles vindt wat je nodig hebt
  • Een jaarlijkse landelijke vrijwilligersdag
  • Inspiratie- en informatiebijeenkomsten
  • Reis- en onkostenvergoeding

Interesse?

Heb je zelf interesse of weet je misschien iemand voor deze vacature(s)? En/of heb je er vragen over? Laat het Marit (06-10628555) weten. Mailen kan ook via vrijwilligers@cliniclowns.nl.