Online

Met de app van CliniClowns kunnen kinderen webcammen met de clowns, live theatervoorstellingen en filmpjes bekijken en natuurlijk berichten sturen naar hun vrienden. 

Kinderen kunnen nu, waar ze ook zijn, contact hebben met de clowns. Op hun mobiel, tablet, en natuurlijk gewoon via de PC. Via de club konden kinderen vroeger alleen op een vaste computer of laptop webcammen met clowns. Met de nieuwe app kunnen kinderen nu ook op een iPad of telefoon webcammmen en chatten met clowns of elkaar. Als er maar een internetverbinding is.

Wat kunnen kinderen met de nieuwe app?

  • Webcammen en chatten met clowns
  • Chatten met vriendjes
  • Live shows bekijken
  • Filmpjes bekijken

De app is er voor iedereen

Een groot deel van deze app is trouwens voor alle kinderen. Ziek of gezond: de live  theatervoorstellingen en de filmpjes kan iedereen bekijken!

Goede controle

We checken de aanmeldingen van nieuwe leden en controleren de website elke dag. Bovendien bieden we technische ondersteuning om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Gratis lid

Kinderen met een ziekte en/of handicap van 2 tot 18 jaar kunnen gratis lid worden.Een indruk krijgen? Bekijk onze video!

​Wat gebeurt er met de CliniClowns Club?

De huidige website van de CliniClowns Club is op vrijdag 11 maart uit de lucht gegaan. Nu word je op cliniclownsclub.nl automatisch doorgelinkt naar de nieuwe app (app.cliniclowns.nl), die je dan kunt downloaden of op je computer kunt gebruiken. Wat je kind normaal in de Club deed, kan hij/zij vanaf dat moment in de app doen. Veel Clowns uit de Club vinden ze straks in de app, zoals Dikkie, Peer, Flip, Tup, Soest, Plip en Sjappoo.

Luuk op bezoek bij de clowns van de CliniClowns Club