×

De tip van Miep tegen een winterdip

Last van een winterdipje? Lijkt het voorjaar nog eindeloos ver weg? Geef jezelf dan een sprankelende lenteboost met hulp van Miep.

De tip van Miep

"Stap uit je dagelijkse routine. Clowns zijn meester in anders denken en anders doen. Door te ontdekken dat er altijd wat te ontdekken valt, juist in gewone dingen, maken ze de dag net iets leuker. Zo wordt het al snel spannend, want je weet niet wat er gaat gebeuren. En wat er dan gebeurt, is vaak heel leuk, je wist immers niet dat het kon."

Doe je taken met aandacht en doe het net even anders dan voorheen. Trek je fleurigste kleding uit de kast en gebruik je nieuwe lipstick, alsof het je verjaardag is. Maak in plaats van die snelle pasta een uitbundig Italiaans feestmaal. En draai je fitness schema eens om en begin met een kwartiertje rust. Wat doet het met je om alledaagse handelingen op een nieuwe manier te doen?
 

Ontvang nu het boekje met alle tips!

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Een vliegende zebra boven het ziekenhuis

Vroemmmmmm! Pier en Polleke scheuren in hun nepbolides de kinderafdeling van het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal op. Het wilde bochtenwerk van Pier zorgt op een haar na voor een enorme botsing tegen het bed van Rens, dat vol ligt met speelgoedautootjes.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?