×

Een spelletje voor ouders en kinderen

Spelen met je kind. Het klinkt zo eenvoudig, maar in het dagelijkse leven is blijk het toch wat lastiger dan gedacht. Begrijpelijk, want we hebben veel te doen, zijn moe aan het einde van een drukke dag of hebben gewoonweg geen inspiratie. Wij helpen je graag opweg met deze handige tip.

Tip: Beestachtig
Eén speler kiest een dier en laat dat dier zijn gedrag bepalen. Diegene is wel een mens, maar heeft de eigenschappen van het gekozen dier. Bijvoorbeeld: slissen als een slang. Of je hoofd steeds stoten als een giraffe. Het dier mag in alles doorschemeren: de manier van praten, bewegen, kijken… De anderen stellen vragen: welk beroep past bij een leeuwenmens? En wat is de lievelingskleur van een pinguïn? Ze proberen te raden welk dier het is.

Speeltip: Je kunt ook vragen om iets voor te doen, zoals ‘wil je laten zien hoe je je schoenen aantrekt?

Ontvang nu het boekje met alle tips!

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Een vliegende zebra boven het ziekenhuis

Vroemmmmmm! Pier en Polleke scheuren in hun nepbolides de kinderafdeling van het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal op. Het wilde bochtenwerk van Pier zorgt op een haar na voor een enorme botsing tegen het bed van Rens, dat vol ligt met speelgoedautootjes.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?