×

3 speelse tips voor jouw gezin

Zou jij ook wel een speelse, frisse blik kunnen gebruiken voor dagelijkse perikelen binnen het gezin? Dan is deze clownstip wellicht iets voor jou!

Spaghetti
Maak vanavond spaghetti en bekijk eens op welke manieren je de slierten op een bord kunt opdienen. Leg ze gevlochten op een bord of in de vorm van een diamant. Maak van de slierten een vaas met bloemen of leg ze in de vorm van een dier. Wat zie je ontstaan als je op een andere manier naar je eten kijkt? Kun je nog meer dingen zien in de spaghetti? Welke vorm maakt je aan het lachen?

"Een clown bekijkt alles met een nieuwsgierige blik en gaat als een ontdekkingsreiziger op onderzoek uit. In een ziekenhuiskamer ziet hij niet alleen maar bedden en stoelen; hij ziet avontuur. Door bewust zijn verbeeldingskracht in te zetten, verandert hij een bed in een tent in de Sahara en een stoel in een raceauto. Hierdoor haalt hij het kind even uit zijn of haar situatie en is het net alsof ze samen echt op avontuur zijn geweest. Zet jouw verbeeldingskracht in. Een gewone dag krijgt zo net wat meer glans."
 

Ontvang nu het boekje met alle tips!

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Een vliegende zebra boven het ziekenhuis

Vroemmmmmm! Pier en Polleke scheuren in hun nepbolides de kinderafdeling van het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal op. Het wilde bochtenwerk van Pier zorgt op een haar na voor een enorme botsing tegen het bed van Rens, dat vol ligt met speelgoedautootjes.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?