×

6 uur spinnen voor CliniClowns

Zondag 25 februari stond Raamsdonkveer in het teken van de fietssport ‘spinning’. Maar liefst 240 man werkten zich 6 uur lang in het zweet om zoveel mogelijk geld op te halen voor o.a. CliniClowns!

Om de deelnemers tijdens de 6 uur durende spinning sessie op te zwepen, gaven onder andere Django Wagner, de Alpenzusjes, Double DJ’s, Alex, Arjon Oostrom en “De Spinningband” optredens.

Alle inzet is niet voor niks geweest. Er werd maar liefst €25.000,-  opgehaald. Wat betekent dat CliniClowns een cheque ter waarde van €12.500,-  in ontvangst mocht nemen. Ook haalden onze vrijwilligers Ad en Elly nog eens €495,15 extra op met de verkoop van oude spullen.

Een aantal deelnemers doen ook mee aan de Alpentocht op 22 september 2018. Tijdens de Alpentocht fietsen ze de Mont Ventoux op en halen ze daarbij geld op voor CliniClowns.

Iedereen hartelijk bedankt voor jullie inzet!
 

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Teun helemaal op zijn gemak bij CliniClowns

Teun (8) heeft het syndroom van Down en is doof. Samen met zijn familie bezocht hij het CliniClowns College, wat een mooie herinnering opleverde voor het vrolijke jongetje. Moeder Karin denkt er nog graag aan terug: “Het was een hele gave ervaring.”

Maak een bezoek mogelijk!

Jij kunt een bezoek van CliniClowns aan mensen met dementie cadeau geven! Dankzij jouw bijdrage kunnen we een zorginstelling bezoeken en daar waardevolle geluksmomenten brengen. Help je mee?