×

Bridgen voor CliniClowns in Gieten

De Bridge Club van Gieten is erg actief en elke maandag, dinsdag en één keer in de twee weken op donderdag komen ze bij elkaar om te bridgen. Regelmatig worden er toernooien (drives) georganiseerd, maar nog niet eerder voor een goed doel gaan. Daar moest verandering in komen, bedacht het bestuur van Bridge Club Gieten, en besloot een toernooi voor CliniClowns te organiseren.

Op 27 januari was het zover en werd de drive voor CliniClowns georganiseerd. 38 paren gingen de strijd aan tegen elkaar en de gehele opbrengst werd gedoneerd aan CliniClowns. Voorzitter Fred Weites is erg blij met de opbrengst van de drive. “Er is deze middag maar liefst 700 euro opgehaald voor CliniClowns.”

Bedankt, Bridge Club Gieten! 

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Teun helemaal op zijn gemak bij CliniClowns

Teun (8) heeft het syndroom van Down en is doof. Samen met zijn familie bezocht hij het CliniClowns College, wat een mooie herinnering opleverde voor het vrolijke jongetje. Moeder Karin denkt er nog graag aan terug: “Het was een hele gave ervaring.”

Maak een bezoek mogelijk!

Jij kunt een bezoek van CliniClowns aan mensen met dementie cadeau geven! Dankzij jouw bijdrage kunnen we een zorginstelling bezoeken en daar waardevolle geluksmomenten brengen. Help je mee?