×

De 15e editie van de Wollebrandcross

Westland

Jaarlijks organiseert Stichting de Wollebrandcross diverse (sport)evenementen waarmee ze geld inzamelen voor diverse goede doelen die zich inzetten om de gezondheid en/of levensomstandigheden van minderbedeelde kinderen te verbeteren. Ook dit jaar is CliniClowns weer een van de goede doelen!


Vanaf oktober zijn er al diverse activiteiten georganiseerd. Zo is er een mountainbike- en fietstocht en kerstmarkt georganiseerd in 2014. Begin dit jaar is de verkoop van de traditionele Crossbol door Westlandse bakker gestart.

Ook komen er nog een aantal leuke activiteiten aan. Op 10 januari is er een spinningmarathon en op 31 januari wordt de Wollebrandcross afgesloten met een wandeltocht, kidscross en recreatieve funloop.

De slotdag op 31 januari wordt een afsluitend spektakel! ’s Middags zal de burgemeester van Westland het eindbedrag van de 15e en laatste editie van de Wollebrandcross bekend maken. Onze ambassadeur Harry Kleywegt zal aanwezig zijn als ambassadeur van CliniClowns.

Wil jij dit spektal niet missen? Of meedoen aan een van de komende activiteiten? Neem dan een kijkje op de website en meld je aan!

logo wollebrandcross voor cliniclowns

wbc voor cliniclowns