×

Riëd B.V. wil winnen voor CliniClowns

Twello

De firma Riëd B.V. is genomineerd voor de Nationale TV Succes Award 2013. De Succes Award is de grootste ondernemersprijs van Nederland; bedoeld voor gezonde ondernemingen met visie en ambitie. Het is een nationaal jaarlijks terugkerend evenement waarin een vakjury en het publiek 10 genomineerde bedrijven aanwijzen, welke in hun ogen heel succesvol zijn geweest in 2013. Deze 10 bedrijven gaan door naar de finale.


Bedrijven uit heel Nederland zijn genomineerd, van grote multinationals tot de kleine lokale ondernemer. In de lijmsector is Riëd B.V. geen onbekende. Toch doet zij bij de lokale bevolking niet direct een belletje rinkelen. Dit komt onder andere omdat een groot deel van de afzetmarkt buiten Nederland ligt. Riëd B.V. levert wereldwijd, aan bijna 100 landen. Naast een kwalitatief hoogstaand product, staan service, betrouwbaarheid en after-sales hoog in het vaandel. Zo moet niet alleen het product, maar ook zeker de dienstverlening van hoge kwaliteit zijn. Omdat al deze factoren goed geborgd zijn binnen het bedrijf, is Riëd B.V. genomineerd voor de Nationale TV Succes Award 2013.

Succes Award verkiezing
Aan het tv-programma De Succesfactor is de Nationale TV Succes Award verkiezing gekoppeld. In de finale, welke zal worden uitgezonden op 25 januari 2014, zal er worden gestreden om zich een jaar lang winnaar te mogen noemen van de Nationale Succes Award 2013. Daarnaast ontvangt de winnaar een geldprijs van € 10.000. Omdat Riëd B.V. ook een maatschappelijk betrokken bedrijf is, zullen zij – indien zij tot winnaar uitgeroepen zullen worden – dit bedrag verdelen tussen Make a Wish Nederland en Cliniclowns.

Stemmen
Na de laatste uitzending van De Succesfactor wordt er een speciaal SMS-nummer geopend om te stemmen. Naast een vakjury heeft u hier als publiek ook een stem in. Gunt u Riëd B.V. de overwinning, breng dan van zaterdag 4 januari 2014 (14:00) tot vrijdag 10 januari (14:00) uw stem uit door SUCCESFACTOR 3421 te sms’en naar 4422. Uw sms is gratis, behalve de kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon.

Bedankt voor uw steun aan Riëd B.V. en CliniClowns!

ried bv voor CliniClowns