×

Terugblik 2019: vijf grappige en bijzondere acties

Wat zijn we dankbaar voor alle mooie acties die in 2019 zijn opgezet om CliniClowns te steunen. Er zaten ook een paar hele originele tussen.

1. Parkeermeter

Bij Spek-takel Wonen staan op de parkeerplaats en in de winkel parkeermeters waar klanten vrijblijvend een donatie voor CliniClowns in kunnen doen als ze hun auto parkeren.

 

2. Honderd kilometer roeien

Team PiPo roeide maar liefst 100KM over de Ringvaart en haalde daarmee donaties op voor CliniClowns. Het team is erg gelukkig met hun goede gezondheid en vinden het belangrijk dat mensen, jong en oud, met een mindere gezondheid ook plezier kunnen vinden.

 

3. Skelterrace

Tijdens de Dynamiek in Techniek dagen werd er een skelterrace georganiseerd voor CliniClowns. Ze haalden maarliefst 6000 euro op.  

4. Lichtjes-actie

Leerlingen van het ROC West-Brabant verkopen in december lichtjes voor 2 euro per stuk. De koper ontvangt een rode clownsneus in plaats van het lichtje. De lichtjes worden met Kerstmis gedoneerd aan verzorgingstehuizen in de buurt.

 

5. Meditatie-benefietconcert

Sanne en Caroline organiseerden een meditatie-benefietconcert voor CliniClowns. Zij geloven dat liefde en compassie de sleutel zijn tot een betere toekomst.