CliniClowns klantvriendelijkste goede doel van 2022!

CliniClowns is uitgeroepen tot klantvriendelijkste goede doel van Nederland. We behaalden de hoogste score van de branche Goede doelen in het grootste onafhankelijke onderzoek naar klantvriendelijkheid, uitgevoerd door MarketResponse.

Met een gemiddeld klantcijfer van 8,14 bleven we de vier andere genomineerden voor: Kika (8,11), Dierenbescherming (8,07), Natuurmonumenten (8,03) en Stichting ALS Nederland (8,01).

Onze Chief Engagement Ilse Beckers was bij de uitreiking en is ontzettend blij met deze waardering: “Als je spontaan genoemd wordt als een goed doel dat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft, dan betekent dat dat je het goed doet. Want daarom zijn wij er. Wij zijn er om mensen een goed gevoel te geven en om ervoor te zorgen dat ze ook voelen dat hun geld goed terechtkomt.”

Organisaties kunnen zich niet zelf aanmelden of hun klanten laten stemmen. Iedere grote, landelijke organisatie in Nederland doet automatisch mee. Bij deze 15e editie heeft MarketResponse 57.212 beoordelingen van 313 bedrijven verzameld. Er zijn dit jaar tien afzonderlijke branches, met goede doelen als buitencategorie.