Ons laatste nieuws

Pieter Valley nieuwe ambassadeur van CliniClowns

Als kind was hij al onder de indruk van de CliniClowns en op zijn achttiende wilde hij zelf CliniClown worden. Nu, tien jaar later, start Pieter 'Valley' van Leijen (28) als ambassadeur van CliniClowns. “Het werk van de clowns en mijn...

Ziekenhuisclown helpt kind bij angst en pijn

Kinderen die begeleid worden door ziekenhuisclowns ervaren minder angst en pijn bij medische ingrepen dan kinderen die door hun ouders worden begeleid. Dat blijkt uit onderzoek van het Erasmus MC.

Ilse Beckers nieuwe directeur CliniClowns

Ilse Beckers wordt per 1 mei directeur van CliniClowns. Zij volgt Coen Abbenhuis op, die met pensioen gaat. Ilse werkt al bij CliniClowns en is eindverantwoordelijk voor de business (doelstellingswerk en marketing).

CliniClowns genomineerd voor Ster Gouden Loeki

Onze commercial 'De lach die doet leven' was genomineerd voor de Ster Gouden Loeki 2022, een publieksprijs voor de beste reclame.

Terugkijken: CliniClowns in tv-programma ‘In the picture’

Blik mee terug op de speciale CliniClowns-uitzending van het tv-programma ‘In the Picture’, waarin Jochem van Gelder en Anne-Mar Zwart de kracht van contact ontdekten.

CliniClowns klantvriendelijkste goede doel van 2022!

CliniClowns is uitgeroepen tot klantvriendelijkste goede doel van Nederland. We behaalden de hoogste score van de branche Goede doelen in het grootste onafhankelijke onderzoek naar klantvriendelijkheid, uitgevoerd door MarketResponse.

Salarissen clowns in relatie tot verpleegkundigen

We krijgen regelmatig vragen over de salarissen van onze clowns – in relatie tot de salarissen van verpleegkundigen – en over het feit dat CliniClowns geen vrijwilligers zijn. Het zit zo: