Ilse Beckers nieuwe directeur CliniClowns

Ilse Beckers wordt per 1 mei directeur van CliniClowns. Zij volgt Coen Abbenhuis op, die met pensioen gaat. Ilse werkt al bij CliniClowns en is eindverantwoordelijk voor de business (doelstellingswerk en marketing).

Frank Elion, voorzitter van onze Raad van Toezicht: “Ilse Beckers zet zich al jaren met hart en ziel in voor CliniClowns, heeft een scherpe visie en we zien een voortvarende en betrokken leider in haar. We hebben er alle vertrouwen in dat zij de juiste persoon is om de organisatie verder te brengen om voor nog meer mensen impact te maken.”

Trots

“Ik ben trots en vereerd dat ik deze nieuwe rol ga vervullen”, vertelt Ilse. “Heel fijn om verder te bouwen aan het realiseren van de missie van CliniClowns; zoveel mogelijk mensen die ziek of kwetsbaar zijn optillen uit een moeilijke situatie naar een andere werkelijkheid, waarin ze gewoon zichzelf kunnen zijn, zonder angst, pijn, eenzaamheid of verdriet. De impact van clownsbezoek raakt me iedere keer weer. Wat het met mensen doet als ze zich echt gezien voelen, is juist in deze tijd zo belangrijk. Ik beschouw het als mijn persoonlijke opdracht om dit op allerlei manieren beschikbaar te maken voor zoveel mogelijk mensen.”

Over Ilse

Ilse heeft haar roots in het marketing en communicatieveld. Voor CliniClowns had ze jaren haar eigen bedrijf en was ze inzetbaar als strateeg en interim-manager. Sinds 2018 werkt ze bij CliniClowns en is ze eindverantwoordelijk voor de business (doelstellingswerk en marketing). Ilse is 55 jaar. Ze woont in Zeist, heeft een relatie, drie kinderen en drie bonuskinderen.