×

Kerstgeschenken voor een lach

Het einde van het jaar nadert. Hét moment om na te denken hoe u uw personeel, relaties, familie of vrienden wilt verblijden met een origineel kerstcadeau of een warme groet. Waar u ook voor kiest, met alle kerstgeschenken op deze pagina steunt u CliniClowns. Zo maakt u het mogelijk dat we nog meer zieke en gehandicapte kinderen afleiding en plezier kunnen bieden.

Bedank uw personeel, relaties, vrienden of familie met een van onderstaande kerstcadeaus en steun CliniClowns.

Gezinskalender van Bofrost

Bestel de gezinskalender van Bofrost en steun daarmee CliniClowns. Of bestel een van hun andere actieproducten, waarvan ze een gedeelte aan CliniClowns doneren.

Vrolijke kerstkaarten

Verstuur met je bedrijf kerstkaarten via Goededoelkerstkaarten naar jouw relaties of medewerkers. Of neem een voorbeeld aan Hexspoor en laat medewerkers kaartjes naar uw bedrijf sturen en doneer voor elke gemaakte kilometer een bedrag aan CliniClowns. Klik hier om meer te lezen over de actie van Hexspoor.

Oliebollen en Chocoladeletters voor CliniClowns

Bij lekkerengoed.nl kun je oliebollen en chocoladeletters bestellen en tegelijkertijd CliniClowns steunen. Voor elke oliebol of chocoladeletter doneren zij €0,20 aan CliniClowns. Bestel dus hier je oliebollen en chocoladeletters voor je personeel.

Geef een najaarsgift

In plaats van een kerstcadeau kunt u er ook voor kiezen om een donatie aan CliniClowns te doen. Meld uw initiatief dan bij ons aan, zodat u ook gebruik kunt maken van ons actielogo.

Geef een knuffel

Geef uw medewerker of relatie een knuffel: met onze CliniClowns knuffel Toet. Onze knuffel is te bestellen in de webshop, maar ook op te halen bij een verkooppunt bij jou in de buurt.

CliniClowns beeldje

Op zoek naar een origineel cadeau? Maak iemand blij met een typisch CliniClowns cadeau, namelijk ons beeldje. Of bestel een van onze andere CliniClowns producten.

Geef een dinerbon cadeau

Zoekt u nog een leuk kerstgeschenk? Geef een dinerbon cadeau en steun tegeljikertijd CliniClowns. De dinerbon kan bij meer dan 2200 restaurants worden verzilverd en er wordt 15% van de klantwaarde gedoneerd aan CliniClowns.

Kerstactie organiseren?

Wilt u met kerst een goede doelen actie voor CliniClowns organiseren? Bekijk alle manieren hoe u in actie kunt komen.