×

CliniClowns in Noord-Holland

De CliniClowns laten zieke kinderen lachen, ontspannen en genieten. En dat gebeurt op verschillende plekken in Noord-Holland! 

Zo komen de clowns onder andere op bezoek in het Onze Lieve Vrouwen Gasthuis in Amsterdam. En op diverse scholen in het speciaal onderwijs. Het zijn slechts enkele voorbeelden van onze activiteiten in de provincie Noord-Holland. Dit en nog véél meer kun je bekijken in het kaartje.

Onze activiteiten in Noord-Holland

De locaties

Een goed doel als CliniClowns is aanwezig op diverse plekken in de provincie

Bekijk in het kaartje alle locaties in Noord-Holland waar CliniClowns spelen met de verschillende voorstellingen.

Op de hoogte blijven van wat CliniClowns allemaal doet?

Maak de activiteiten van CliniClowns mogelijk!

Laat zieke kinderen kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns, onder andere in Noord-Holland! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Held ryan

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties in Noord-Holland of omgeving, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.