×

CliniClowns Thuisbezoek

De CliniClowns zijn daar waar behoefte is aan ontspanning, geluk en kracht. Dus ook bij gezinnen thuis, bij kinderen die vanwege hun ziekte of handicap noodgedwongen veel aan huis gebonden zijn. Door de kracht van verbeelding weten de clowns hen even uit de harde realiteit te tillen.   

Bijzonder moment

Juist voor deze kinderen zijn momenten van ontspanning en verlichting zo belangrijk. Om even los te komen uit de dagelijkse situatie. Niet alleen voor het kind, maar ook voor de rest van het gezin is het bezoek vaak een bijzonder moment waarvan het effect nog lange tijd voelbaar is

Wat je moet weten over een thuisbezoek

Moeder van Esmee: "Haar wereldje wordt klein, daarom was het zo fijn dat er een CliniClown bij haar thuis kwam."

Het bezoek duurt ongeveer een half uur en wordt altijd afgestemd op het kind in overleg met de ouder, verzorger of professional. De bezoeken zijn niet op reguliere basis, maar altijd in overleg.

Aanmelden?

Wil je een kind aanmelden voor een thuisbezoek van CliniClowns? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!

Help mee, steun CliniClowns

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de Neusflits

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

'Moment voor het kind'

Voor kinderen die ernstig ziek zijn en niet meer beter zullen worden, is er het Emma Thuis team. CliniClowns brengen in opdracht van dit team een bezoek bij deze kinderen thuis.