×

Een dag vol verrassingen met de CliniClowns

Ze heeft de CliniClowns al vaak gezien in het ziekenhuis, bracht een bezoekje aan Circus CliniClowns én nu mocht Fiona op bezoek bij de CliniClowns in het College. “Het was een dag vol verrassingen”, vertelt moeder Selma. “Op de zwaardere momenten kijken we bewust even terug naar deze dag.”

De 7-jarige Fiona straalt van oor tot oor als ze door CliniClown Blos meegenomen wordt op avontuur in het College. Door haar energiestofwisselingsziekte heeft Fiona last van enorme vermoeidheid, functioneren haar spieren niet goed en kan ze maar halve dagen naar school, vertelt moeder Selma. “De aandacht van de CliniClowns maakt dat Fiona’s hart echt een sprongetje maakt. Dat ze echt even plezier kan hebben is heel bijzonder.”

Een paar weken na het bezoek kijkt het gezin nog graag terug naar de foto’s van hun leuke dagje uit. “Fiona noemt het bezoek aan het College het leukste dat ze ooit meegemaakt heeft. Als het minder goed gaat met Fiona, vindt ze het heel leuk om even aan de leuke momentjes in het College te denken. Die lichtpuntjes maken het minder zwaar voor haar.”

Want dat het CliniClowns College vol verrassingen zat, maakte dat Fiona zich kon verwonderen over alle wat gebeurde en zich helemaal kon focussen op de avonturen. “Het was hilarisch. Iedereen kon echt even lachen en het ziek zijn vergeten. In het College gaat niets zoals je verwacht en dat maakt het een prachtige belevenis!”

Ken jij ook iemand die je een onvergetelijke dag gunt? Geef diegene dan op voor het CliniClowns College!  

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Een vliegende zebra boven het ziekenhuis

Vroemmmmmm! Pier en Polleke scheuren in hun nepbolides de kinderafdeling van het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal op. Het wilde bochtenwerk van Pier zorgt op een haar na voor een enorme botsing tegen het bed van Rens, dat vol ligt met speelgoedautootjes.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?