Chat via Whatsapp
×

Eenmalig doneren aan CliniClowns

CliniClowns wil zoveel mogelijk zieke en gehandicapte kinderen en mensen met dementie laten lachen, ontspannen en in hun kracht zetten. En daar kun jij bij helpen! Zo kun je maandelijks donateur worden, zelf een actie starten en geld ophalen, maar bijvoorbeeld ook eenmalig doneren.

Manieren om eenmalig te doneren aan CliniClowns

Met een eenmalige donatie steun je CliniClowns. Eenmalig doneren kan al vanaf elk bedrag. Klein of groot, elke bijdrage helpt om nog meer zieke en gehandicapte kinderen en mensen met dementie afleiding, plezier en kracht te geven.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Vraag in plaats van een verjaardagcadeau een gift voor CliniClowns,
  • Kerstmis is de periode waarin veel mensen laten blijken aan elkaar te denken. In plaats van een kerstcadeau geven of krijgen, kun je ook denken aan een donatie voor CliniClowns!
  • Of vraag een cadeau via Split-a-gift en doneer een percentage hiervan aan CliniClowns,
  • ...maar je kunt natuurlijk iedere gebeurtenis aangrijpen om in plaats van cadeaus, eenmalige donaties voor CliniClowns te vragen:
    Wat dacht je van een maand niet roken, en het gespaarde geld daarvan doneren? Of het abonnementsgeld voor dat ene tijdschrift, die je eigenlijk toch nooit leest, omzetten in een gift voor CliniClowns?
Help jij CliniClowns met een eenmalige donatie?

Op onze website kun je naast het doen van een structurele donatie, ook eenmalig doneren. Dat kan via iDeal of middels een eenmalige machtiging. 

...of maak hier gelijk je donatie over aan CliniClowns: