×

Geef een Goede Doelen cadeaukaart

Met de introductie van de Goede Doelen Dinercadeaukaart wordt een lekker etentje cadeau geven nu wel heel speciaal. Want niet alleen maak je de ontvanger van de kaart blij met een diner, maar wordt 15% van de waarde aan deelnemende goede doelen gedoneerd, waaronder CliniClowns!

Geef een etentje cadeau en doneer gratis

Het werkt heel simpel: bestel de Goede Doelen Dinerbon op de website. Maar liefst 15% van de waarde van de kaart die je schenkt, gaat naar een goed doel zoals CliniClowns. Bijvoorbeeld: geef je een kaart van €20,- cadeau, dan is deze kaart ook €20,- waard in het restaurant. Toch gaat er in dit voorbeeld €3,- naar de goede doelen. Op deze manier is het dus mogelijk gratis te doneren!

Wie doen er mee?

Er zijn verschillende goede doelen gekoppeld aan de Goede Doelen Dinercadeaukaart, namelijk: CliniClowns, KNGF, KWF, Natuurmonumenten, Reumafonds, UNICEF en War Child.

Door wie wordt de kaart uitgegeven?

De kaart wordt uitgegeven door Cadeau Concepten. Jasper Bosschieter, CEO CadeauConcepten: "Wij zijn heel blij met deze unieke samenwerking. Het blijft niet alleen bij deze kaart, we zijn druk bezig meerdere vernieuwende initiatieven te ontwikkelen met de zeven goede doelen”. 

Heb je een cadeaukaart die je zou willen doneren aan CliniClowns? Bij een aantal cadeaukaarten kan dit. Of bestel populaire boeken en steun daarmee CliniClowns.