×

Samen staan we sterk

Het is hartverwarmend dat CliniClowns zo veel support krijgt, want uiteindelijk kunnen we ons werk alleen doen dankzij iedereen die ons steunt.

Als vrijwilliger ben je de onmisbare kracht die ervoor zorgt dat CliniClowns zichtbaar wordt door het hele land. En ook degene die anderen op een verrassende, eigen wijze met ons werk verbindt en in beweging krijgt. Zo maak je de ontmoetingen tussen clown en kind en mensen met dementie mede mogelijk.

Typisch een CliniClowns vrijwilliger

Jong en oud, man en vrouw; we worden gesteund door een heel gevarieerde groep vrijwilligers, maar een paar eigenschappen heeft iedereen gemeen.

Lees meer over wat een CliniClowns vrijwilliger typeert.

Wat past jou het best?

De ene vrijwilliger is vooral heel praktisch, hands on ingesteld. De ander juist een ster in het vertellen van ons verhaal. Om optimaal gebruik te maken van de kennis en kunde van onze vrijwilligers, zijn er drie verschillende taakgebieden waarvoor je je als vrijwilliger kunt inzetten.

Drie taakgebieden

Vrijwilliger Producties

Als vrijwilliger Producties en Activiteiten begeleid je de ene dag gezinnen in het CliniClowns College of ben je gastheer- of vrouw tijdens een donateursavond, de andere keer help je bij een evenement.

Lees meer

Vrijwilliger Relaties

Je ondersteunt CliniClowns bij het opbouwen en onderhouden van relaties.

Lees meer

Vrijwilliger Voorlichting

De Vrijwilliger Voorlichting laat de impact van ons werk zien aan onder andere actievoerders, verenigingen, (zorg)instellingen en bezoekers van evenementen.

Lees meer