Direct naar...

Nieuw! Circus CliniClowns

Na drie jaar Circus Boemtata, presenteren we dit jaar iets anders: Circus CliniClowns! Een nieuw verhaal, met nieuwe clowns en een nieuwe tent. Maar nog steeds een magisch moment met clowns, samen met andere kinderen en hun familie.

Waar gaat het over?

Circus CliniClowns gaat over een clownsfamilie die woont in het clownsdorp Verbaast. Ze runnen samen een klein circus; doen acts, presenteren en ondernemen alles wat hoort bij het circusleven. De clowns nemen de kinderen mee in alles wat er komt kijken bij het organiseren van een circus en zetten een geweldige voorstelling neer waarbij alle zintuigen worden aangesproken.

Circus CliniClowns trekt door het hele land, dus ook bij jou in de buurt!

Wanneer & waar is het?

Circus CliniClowns speelt van mei t/m oktober 2015 in de regio’s Amsterdam, Deventer, Eindhoven, Drachten, Rotterdam en Utrecht. Kijk hier voor de exacte speeldata en tijden.

Voor wie is het?

Circus CliniClowns is een voorstelling die ontwikkeld is voor verstandelijk of meervoudig beperkte kinderen, en voor chronisch zieke kinderen, in de biologische leeftijd t/m 18 jaar. Het circus is minder geschikt voor kinderen die zeer weinig prikkels of zeer weinig contact aankunnen. Voor deze kinderen biedt CliniClowns het Klein Zintuigen Orkest dat langskomt bij instellingen.