Direct naar...

Nieuw! Circus CliniClowns

Circus CliniClowns komt er weer aan! Vanaf 6 mei trekken de clowns weer door het land om verstandelijk- en meervoudig beperkte kinderen een lach, ontspanning en plezier te brengen.

Waar gaat het over?

Circus CliniClowns gaat over een clownsfamilie die woont in het clownsdorp Verbaast. Ze runnen samen een klein circus; doen acts, presenteren en ondernemen alles wat hoort bij het circusleven. De clowns nemen de kinderen mee in alles wat er komt kijken bij het organiseren van een circus en zetten een geweldige voorstelling neer waarbij alle zintuigen worden aangesproken.

Circus CliniClowns trekt door het hele land, dus ook bij jou in de buurt!

Wanneer & waar is het?

Circus CliniClowns speelt in 2016 in de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Deventer, Utrecht, Drachten en Eindhoven. Vanaf maart is het weer mogelijk om je aan te melden! Houd onze kanalen in de gaten.

6 mei t/m 23 mei Regio Amsterdam
28 mei t/m 19 juni Regio Rotterdam
24 juni t/m 11 juli Regio Deventer
25 augustus t/m 18 september Regio Utrecht
23 september t/m 4 oktober Regio Drachten
8 oktober t/m 24 oktober Regio Eindhoven

Voor wie is het?

Circus CliniClowns is een voorstelling die ontwikkeld is voor verstandelijk en meervoudig beperkte kinderen, in de biologische leeftijd t/m 18 jaar. Het circus is minder geschikt voor kinderen die zeer weinig prikkels of zeer weinig contact aankunnen. Voor deze kinderen biedt CliniClowns het Klein Zintuigen Orkest dat langskomt bij instellingen.

Bekijk het filmpje voor een impressie van het circus:

Liedjes van Circus CliniClowns