×

Plassen stampen voor CliniClowns

Loïs werd geboren met een open ruggetje. De jaren daarna kwamen de CliniClowns regelmatig langs als ze in het ziekenhuis was. Ze herinnert zich niet alles. “Maar ze weet precies waar het over gaat als je de CliniClowns noemt”, vertelt vader Boaz.

Kom in actie voor in CliniClowns

“De rode neuzen!” lacht de 9-jarige Loïs enthousiast. Ze laat de herkenbare CliniClowns neuzen die verspreid over de tafel liggen door haar handen gaan. De rode balletjes springen alle kanten op.

Feestje kleuren

Vol aandacht tekent Loïs kleurrijke ballonnen op het blauwe papier dat voor haar ligt. Een paar minuten daarvoor racete ze met haar rolstoel door de kamer op zoek naar stiften en papier. “Zal ik een feestje kleuren voor de CliniClowns?” Terwijl haar vader Boaz en zijn broer Othniël enthousiast vertellen over de CliniClowns, gaat Loïs helemaal op in haar tekening.

Een fijne break

“Het is al een tijdje geleden, maar de bezoekjes van de CliniClowns waren een fijne break op vaak lange dagen”, vertelt Boaz. “Dat we in die paar jaar even plezier konden hebben, zijn we nooit vergeten.” Toen Boaz en Othniël voor hun bedrijf Druppies een goed doel zochten om te steunen, kwamen ze dan ook snel uit bij CliniClowns. Othniël: “Om je heen zie je veel ellende. Het is fijn om dichtbij in je omgeving te kunnen helpen.”

Druppies en CliniClowns

Druppies zijn stoere, comfortabele regenlaarsjes, gemaakt van natuurrubber. Het bedrijf van de twee broers steunt CliniClowns al jaren, van elk paar verkochte laarzen gaat €2,50 naar CliniClowns. Boaz: “De CliniClowns hebben de kracht om kinderen op te vrolijken, af te leiden en even uit hun ziek zijn te halen.” De broers zijn dan ook blij dat Druppies nu bij kan dragen aan het werk van CliniClowns. “We zullen de CliniClowns nooit vergeten.”

Wil je ook CliniClowns steunen én leuke nieuwe laarzen? Bekijk deze laarsjes dan in onze webshop.

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Fanatieke voetbalwedstrijd in het ziekenhuis

Stoere Vayènn wacht met haar handen in haar zij op de drempel van haar kamer ongeduldig op de Cliniclowns. Flarden gelach en gekke clownsmuziekjes fladderden vanochtend al vanaf de gang bij haar naar binnen. Ein-de-lijk: daar heb je Boem en Bidoe. Ze komen voetballen!

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?