×

Hardlopen voor een goed doel

Ben jij sportief en wil jij graag hardlopen voor een goed doel? Dat kan! Je kan namelijk hardlopen (of wandelen) voor CliniClowns. Zet naast een sportieve prestatie ook nog een prestatie voor CliniClowns neer door sponsorgeld in te zamelen!

Doorzettingsvermogen, dat is van belang bij het leveren van sportieve prestaties zoals (hard)lopen voor een goed doel. En juist over heel wat van dat doorzettingsvermogen moeten zieke en gehandicapte kinderen overal in Nederland beschikken. Jij kunt hen steun bieden door je te laten sponsoren voor je sportieve actie! Echt contact maken en een beetje verbeelding doen wonderen. Het zorgt ervoor dat zieke kinderen weer even kind kunnen zijn. En dat komt de behandeling ten goede. Onze CliniClowns zetten hun verbeeldingskracht ook in voor mensen met dementie in zorginstellingen. Daar draag jij met jouw sponsorbijdrage allemaal aan bij!

Aan welke evenementen kun je meedoen voor een goed doel?

Denk hierbij niet alleen aan marathons, maar bijvoorbeeld ook aan de wandelvierdaagse in Nijmegen. Ben jij van plan om je in te schrijven voor een wandel-en of loopevenementen? Laat je dan ook sponsoren voor CliniClowns. Denk bijvoorbeeld aan deze evenementen:

  • CPC loop Den Haag 7 maart 2021
  • Stevensloop Nijmegen op 22 maart 2021
  • NN Marathon Rotterdam april 2021
  • Leiden Marathon mei 2021
  • Amersfoort Marathon juni 2021
  • Wandelvierdaagse Nijmegen juli 2021
  • Dam tot Dam loop september 2021
  • Amsterdam Marathon op 18 oktober 2020
  • NN Marathon Rotterdam op 24 & 25 oktober 2020
  • Zevenheuvelenloop november 2020

Of doe mee aan onze eigen Alpentocht!

De Alpentocht is een fiets-, wandel- en hardloop evenement in de Alpen georganiseerd door CliniClowns zelf. Samen beklimmen we een legendarische berg. Zo gingen we in 2018 naar de top van de Mont Ventoux en in 2019 beklommen de deelnemers de Col du Galibier. In 2020 kan de Alpentocht in Val Thorens helaas niet doorgaan vanwege de coronacrisis, maar we hebben een speciale editie opgezet in Nederland! Samen leveren we een mooie prestatie en zorgen we voor nog meer waardevolle momenten bij zieke en gehandicapte kinderen en mensen met dementie. Lees hier meer over de Alpentocht.

Kom in actie

Word donateur!

Ben je niet van het sporten, maar wil je wel CliniClowns steunen? Word dan donateur! Alle (kleine) beetjes helpen!

Kom in actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Ons actieteam denkt graag met je mee en helpt je op weg met een gratis actiepakket. Help je mee? Meld dan nu jouw actie aan!

Steun anders!

Wil jij op een andere manier steunen? Dat kan ook. Denk bijvoorbeeld aan het inzamelen van mobieltjes en cartridges of het kopen van knuffel Toet!