×

Kleding doneren aan een goed doel in regio Utrecht

Heb jij thuis nog oude kleding liggen? Breng de kleding naar een textielcontainer bij jou in de buurt in regio Utrecht en steun daarmee CliniClowns!

Waar kan ik de kleding inleveren?

Textielcontainer met ingezamelde kleding voor CliniClowns

De textielcontainers bij jou in de buurt staan op de volgende locaties:

  • Careyn Nieuw Tamarinde - Neckardreef 6, 3562 CN Utrecht (crème container)
  • Careyn Rosendael - Indusdreef 5, 3564 GV Utrecht (crème container)
  • Careyn Swellengrebel - Burg. Fockema Andreaelaan 100, 3582 KV Utrecht (crème container)

Waarom kleding inzamelen voor CliniClowns?

Onze partner Climpex doneert een deel van de opbrengst van textielinzamelingen aan CliniClowns. Door oude kleding te doneren, zorg je er dus voor dat we meer zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie kunnen bezoeken.

Met jouw kledingdonatie brengen we kinderen met een beperking afleiding en plezier.
Met jouw kleding inzamelingsactie voor CliniClowns bezorg je zieke kinderen een glimlach.
Door kleding in te zamelen voor CliniClowns laat je mensen met dementie even opbloeien.

Wat voor textiel kan ik inzamelen?

Je kunt zowel oud als nieuw textiel inzamelen, waaronder kledingstukken, riemen, tassen, schoenen, knuffels en oude tenues van je team/club.

Andere manieren om kleding in te zamelen

Je kunt ook kleding inzamelen door een gevulde zak aan de weg te zetten. Climpex organiseert namelijk speciale inzameldagen voor CliniClowns. Een week voor de inzameldag verspreidt Climpex huis-aan-huis speciale enveloppen gevuld met een inzamelzak. Op de envelop staan de dag en tijd van de inzameling en instructies over wat er wel en niet gedoneerd mag worden. Bekijk hier of Climpex langskomt in jouw gemeente.

Tot slot kun je ook zelf een inzamelingsactie starten met eigen (vuilnis)zakken. Zorg er dan wel voor dat je minimaal vijftig zakken kunt vullen. Neem contact op met Climpex via 079-3620132 om een afspraak te maken om de kledingzakken te laten ophalen.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Publieksservice
Tel: 033 - 469 90 40
Mail: info@cliniclowns.nl

Wist je dat je ook oude mobiele telefoons kunt inleveren? Goed voor het milieu én je steunt CliniClowns. Lees meer over mobiele telefoons inleveren. Je kunt ook cartridges inzamelen en knuffels verkopen. Wil je liever kleding inzamelen of doneren als bedrijf? Lees hier meer