×

Kerstgeschenken voor bedrijven

Ben je op zoek naar een leuk geschenk voor het kerstpakket voor je collega's of relaties en wil je tegelijkertijd het goede doel steunen? Bij CliniClowns kan dat!

Kerstkaarten

Verras je collega's of andere relaties in je zakelijke netwerk met een Goede Doel-kerstkaart. Het is niet alleen een mooi gebaar, je steunt ook nog eens CliniClowns! Iedere kerstkaart kun je aan CliniClowns koppelen. Wil je meer weten over de Goede Doel-kerstkaarten?

Cadeaukaarten

Met de YourGift-cadeaukaart laat je jouw personeel zelf een geschenk kiezen. Het aanbod is enorm, van beauty, wellness, sport en vrije tijd tot food en dining. Er kan worden gekozen voor een mooi geschenk óf een donatie aan CliniClowns. Wij ontvangen een donatiebonus bij afname van bepaalde cadeaukaarten. Neem contact op met sales@yourgift.nl om te vragen om welke kaarten het gaat. Ontdek meer over YourGift.

Kerstcadeau naar keuze

Met Keuze Kado van STERKADO kiest elke collega zijn of haar eigen favoriete kerstcadeau uit. Dat kan ook een donatie zijn aan het goede doel, zoals CliniClowns. Het is heel eenvoudig: je medewerkers ontvangen de STERKADO-giftcard waarmee ze online zelf hun cadeau kunnen uitzoeken in de webshop. Meer weten? Lees alles over STERKADO.

Heb je vragen of wil je met ons in gesprek over een mogelijke samenwerking? Neem contact op met onze relatiemanager Diane van Hesteren via 033-469 60 40 of diane.van.hesteren@cliniclowns.nl.