×

Kerstacties en geschenken voor bedrijven

Ben je op zoek naar een leuk geschenk voor het kerstpakket voor je collega's of werkrelaties en wil je tegelijkertijd het goede doel steunen? Bij CliniClowns kan dat!

Kerstpakket

Wil je zelf een uniek kerstpakket samenstellen voor je collega's of relaties? Dan ben je bij Prezend aan het juiste adres! Zij ontwikkelen elk jaar nieuwe originele geschenken die je kan gebruiken om een gevarieerd kerstpakket samen te stellen. Tegelijkertijd steun je hiermee CliniClowns.

Kaarten en cadeaubonnen

Verras je collega's of andere relaties in je zakelijke netwerk met een Goede Doel-kerstkaart, Diner Cadeau Bon of YourGift-cadeaukaart. Het is niet alleen een mooi gebaar, je steunt ook nog eens CliniClowns!

Geef een boek cadeau

Via YouBeDo geef je je collega's populaire boeken cadeau. Gewoon voor dezelfde prijs en met dezelfde levertijd als normaal gesproken. Tot 12% van je aankoop wordt gedoneerd aan een goed doel naar keuze.

Doneer een vakantiedag

Door het doneren van een vakantiedag, kunnen de CliniClowns er zijn voor alle zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie. In het ziekenhuis, het verzorgingshuis, op school of online via de CliniClowns App. Zodat ze niet bang of eenzaam de dag doorbrengen, maar even een moment kunnen ontspannen en opbloeien.

Organisaties die meedoen, bieden hun medewerkers de mogelijkheid om vrije dagen uit te laten betalen aan CliniClowns. Zo voorkom je als werkgever een stuwmeer aan vrije dagen bij je medewerkers. Interesse in deze mogelijkheid voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op via acties@cliniclowns.nl.

Salarisdonatieprogramma

Bij het salarisdonatieprogramma wordt de gift bepaald door de donatie van een vast deel of een percentage van het nettoloon van de medewerkers. Als bedrijf kun je ervoor kiezen om de donaties van de medewerkers te verdubbelen of aan te vullen.

Interesse om een salarisdonatieprogramma op te starten binnen jullie bedrijf? Neem dan contact op met onze partner The Social Handshake. Met hun loongiftprogramma faciliteren zij jullie medewerkers om goed te doen. Daarnaast ontzorgen zij het hele salarisdonatieproces binnen jullie organisatie. Neem contact op via loongift@thesocialhandshake.com of 020-211 72 72.

Voor vragen kun je ook terecht bij onze relatiemanager Diane van Hesteren via 033-469 60 40.