groep individueel individual group kominactie team location calendar close camera euro search menu noun_57078 arrow-down cadeau plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk
×

Nalaten - alles over geven ná uw leven

Wilt u ook in de toekomst zieke en gehandicapte kinderen en mensen met dementie afleiding en plezier bezorgen? Ze de kracht geven om er weer tegenaan te gaan? Dat kan door CliniClowns in uw testament op te nemen.

Pauline Verburgh (47) heeft CliniClowns opgenomen in haar testament

Pauline is blij dat haar nalatenschap nu officieel geregeld is.

“Het voelt goed dat ik ook na mijn leven nog een bijdrage kan leveren aan het fantastische werk dat CliniClowns doet. Ik hoop dat mijn verhaal anderen inspireert om mijn voorbeeld te volgen, zodat CliniClowns in de toekomst alleen maar zal groeien en nog meer mooie dingen voor kinderen kan doen.”

Nadenken over het moment dat u er niet meer bent, is geen makkelijk onderwerp. Maar heeft u er weleens bij stilgestaan dat u ook na uw dood van betekenis kunt zijn voor anderen? Bijvoorbeeld door een deel van uw erfenis te schenken aan een goed doel? Door CliniClowns te steunen, geeft u zieke en gehandicapte kinderen de kracht die ze zo hard nodig hebben. En vanaf 2018, als CareClowns fuseert met CliniClowns, ook ouderen met dementie.
 
Wilt u nalaten aan een goed doel als CliniClowns? Of het nu gaat om kleine of grote bedragen, we zijn ontzettend dankbaar voor elke vorm van financiële steun. Wij aanvaarden elke nalatenschap beneficiair: omdat we een door de overheid erkende instelling zijn, hoeft CliniClowns geen erfbelasting te betalen over het nagelaten bedrag. Dat komt dus volledig ten goede aan het werk van CliniClowns.
 
Hoe werkt het? U kunt CliniClowns in uw testament opnemen door middel van een erfstelling of een legaat. Voor de afhandeling van uw nalatenschap kunt u CliniClowns ook benoemen als executeur

1. Erfstelling

Als u CliniClowns als (mede)erfgenaam opneemt in uw testament - dit heet erfstelling - ontvangt CliniClowns een percentage van uw nalatenschap. U beslist zelf welk percentage dat is. 

2. Legaat

Met een legaat geeft u aan dat u een vast geldbedrag of een bepaald goed (dat vervolgens geveild wordt) nalaat aan CliniClowns. 

Informatie voor een notaris
Statutaire naam van CliniClowns:
Stichting CliniClowns Nederland
Gevestigd te Amersfoort, Soesterweg 300A, 3812 BH
Inschrijfnummer KvK 41212043

Meer informatie?

Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden om CliniClowns in uw testament op te nemen. Voor een oriënterend gesprek kunt u contact opnemen met Frances Hilbers-Kuijs op 0610643381

Of stuur een e-mail via nalaten@cliniclowns.nl.

Heeft u CliniClowns al opgenomen in uw testament? Daar zijn wij bijzonder blij mee! Zou u ons hiervan op de hoogte willen brengen? 

Zo kunnen wij uw eventuele wensen met u bespreken en u op de hoogte houden van onze projecten. 

Gratis nalatenschap-boekje

Het ‘Als ik er niet meer ben…’-boekje van CliniClowns helpt u op weg met het regelen van uw nalatenschap. Hierin vindt u meer informatie over nalaten, verhalen over ons werk én een werkboek-gedeelte waarin u uw wensen kunt vastleggen. Vult u hieronder uw gegevens in, dan krijgt u het per post thuisgestuurd. 


Een inzage in ons nalatenschap-boekje

Geslacht

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Nalaten aan een goed doel is zo geregeld

Ingewikkeld, zo’n nalatenschap in een testament via de notaris vastleggen? Verre van. Lees hier meer.

Regel uw nalatenschap zelf eenvoudig online
CliniClowns werkt samen met NuTestament. Daar regelt u makkelijk, voordelig en in uw eigen tempo een testament waarin u ons als begunstigde kunt opnemen.
Ontdek hoe het werkt op www.nutestament.nl.

​Meer lezen?

​Lees hier verhalen van mensen die CliniClowns een warm hart toedragen. 

groep individueel individual group kominactie team location calendar close camera euro search menu noun_57078 arrow-down cadeau plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk