×

Nalaten - Geef de lach door

Dankzij nalatenschappen kunnen wij steeds meer zieke kinderen bezoeken, nu en in de toekomst. Ook u kunt uw steentje bijdragen, door CliniClowns in uw testament op te nemen via een erfstelling of legaat.

Gratis brochure met handig meeneemboekje voor bij de notaris

Deze handige brochure van CliniClowns helpt u op weg met het regelen van uw nalatenschap. Hierin vindt u meer informatie over nalaten, het verschil tussen een erfstelling en legaat, verhalen over ons werk én een werkboek-gedeelte waarin u uw wensen kunt vastleggen.

Vul hieronder uw gegevens in, dan krijgt u het boekje direct per e-mail toegestuurd. Wilt u het boekje liever per post ontvangen? Stuur dan een e-mail naar nalaten@cliniclowns.nl.

Judith zag CliniClowns van dichtbij en nam ze op in haar testament

Bijna 40 jaar werkte Judith in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Ze weet als geen ander hoe belangrijk plezier en afleiding zijn voor zieke kinderen. Daarom besloot ze CliniClowns op te nemen in haar testament.

"Het kind hoort kind te kunnen zijn onder alle omstandigheden. In het ziekenhuis zag ik hoe belangrijk dat is. Ze proberen zware tijden licht te houden, afgestemd op de behoeften van het kind. Die diepere laag vind ik absoluut de meerwaarde. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij."

Pauline Verburgh (47) heeft CliniClowns opgenomen in haar testament

Pauline is blij dat haar nalatenschap nu officieel geregeld is.

“Het voelt goed dat ik ook na mijn leven nog een bijdrage kan leveren aan het fantastische werk dat CliniClowns doet. Ik hoop dat mijn verhaal anderen inspireert om mijn voorbeeld te volgen, zodat CliniClowns in de toekomst alleen maar zal groeien en nog meer mooie dingen voor kinderen kan doen.”

Meer informatie?

Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden om CliniClowns in uw testament op te nemen. Voor een oriënterend gesprek kunt u contact opnemen met Frances Hilbers-Kuijs op 033-4699040

Of stuur een e-mail via nalaten@cliniclowns.nl. We helpen u graag.

Heeft u CliniClowns al opgenomen in uw testament? Daar zijn wij bijzonder blij mee! Zou u ons hiervan op de hoogte willen brengen? 

Zo kunnen wij uw eventuele wensen met u bespreken en u op de hoogte houden van onze projecten. 

Nalaten aan een goed doel via een erfstelling of legaat is zo geregeld

Ingewikkeld, zo’n nalatenschap in een testament via de notaris vastleggen? Verre van. Lees hier meer.

Regel uw nalatenschap zelf eenvoudig online
CliniClowns werkt samen met NuTestament. Daar regelt u makkelijk, voordelig en in uw eigen tempo een testament waarin u ons als begunstigde kunt opnemen. Bovendien kost bij NuTestament een testament maar €225,- (zonder bijkomende kosten). 

Ontdek hoe het werkt op www.nutestament.nl.