×

Wilt u nalaten aan CliniClowns?

CliniClowns als executeur

Voor een goede afhandeling van uw nalatenschap is het aan te raden een executeur te benoemen. Dit moet u in een testament vastleggen. Heeft u geen directe familie of wilt u hen niet belasten met het afhandelen van fiscale en administratieve zaken, dan kunt u een notaris als executeur benoemen. Wilt u dat CliniClowns het voor u regelt, neem dan contact met ons op. Wij kunnen dit doen als een essentieel deel van de erfstelling of een legaat van een aanzienlijk bedrag ten goede komt aan onze stichting.

Informatie voor een notaris

Statutaire naam van CliniClowns:
Stichting CliniClowns Nederland
Gevestigd te Amersfoort, Soesterweg 300A, 3812 BH
Inschrijfnummer KvK 41212043

​Beneficiaire aanvaarding

CliniClowns zal een erfstelling altijd beneficiair aanvaarden, onder voorrecht van boedelbeschrijving. Daarmee voorkomen wij dat wij als erfgenaam aansprakelijk gesteld worden bij een negatieve nalatenschap.

Meer informatie?

​Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden om CliniClowns in uw testament op te nemen. Voor een oriënterend gesprek kunt u contact opnemen met Frances Kuijs op 06 106 433 81.

U kunt ook per mail contact opnemen via nalaten@cliniclowns.nl. Meer informatie over nalaten aan goede doelen in het algemeen vindt u door op onderstaande knop te drukken.