×

Kleding doneren aan een goed doel in regio Haarlem

Heb jij thuis nog oude kleding liggen? Breng de kleding naar een textielcontainer bij jou in de buurt in regio Haarlem en steun daarmee CliniClowns!

Waarom kleding inzamelen voor CliniClowns?

Wij werken samen met Climpex. Climpex zorgt voor huis-aan-huis-textielinzamelingen en doneert een deel van de opbrengst aan CliniClowns. Met jouw kledingdonatie zorg je er dus voor dat zieke kinderen vergeten dat ze ziek zijn en mensen met een beperking of dementie zich gezien en begrepen voelen.

Met jouw kledingdonatie brengen we kinderen met een beperking afleiding en plezier.
Met jouw kleding inzamelingsactie voor CliniClowns bezorg je zieke kinderen een glimlach.
Door kleding in te zamelen voor CliniClowns laat je mensen met dementie even opbloeien.

Wat voor textiel kan ik inzamelen?

Je kunt een heleboel soorten textiel inzamelen voor het goede doel. Zowel nieuw als oud textiel is welkom. Denk bijvoorbeeld aan kledingstukken, oude tenues van je team, schoenen, knuffels, riemen, tassen, hoeden en petten.

Hoe kan ik kleding inzamelen voor CliniClowns?

Textielcontainer met ingezamelde kleding voor CliniClowns

Je kunt je oude kleding eenvoudig inleveren bij een textielcontainer bij jou in de buurt. Je vindt deze container op de volgende locatie:

  • Verzorgingshuis De Rijp - Bloemendaalseweg 134, 2061 SC Bloemendaal (crème container)

Climpex organiseert door het hele jaar ook inzameldagen voor CliniClowns. Een week voor de inzameldag verspreidt Climpex huis-aan-huis speciale enveloppen gevuld met een inzamelzak. Op de envelop staan de dag en tijd van de inzameling en instructies over wat er wel en niet gedoneerd mag worden. Je kunt de gevulde zak dan aan de straat zetten. Helaas kan Climpex niet in iedere gemeente langskomen voor CliniClowns. Bekijk hier of Climpex langskomt in jouw gemeente.

Je kunt ook zelf een CliniClowns-inzamelingsactie starten. Je gebruikt hiervoor eigen zakken of vuilniszakken om de kleding in te zamelen. Belangrijk is hierbij wel dat je minimaal vijftig zakken moet inzamelen. Neem contact op met Climpex via 079-3620132 om een afspraak te maken om de door jou ingezamelde zakken te laten ophalen.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Publieksservice
Tel:033- 469 90 40
Mail: info@cliniclowns.nl

Wist je dat je ook oude mobiele telefoons kunt inleveren? Goed voor het milieu én je steunt CliniClowns. Lees meer over mobiele telefoons inleveren. Je kunt ook cartridges inzamelen en knuffels verkopen. Wil je liever kleding inzamelen of doneren als bedrijf? Lees hier meer