Kleding doneren aan een goed doel in regio Haarlem

Heb jij thuis nog oude kleding liggen? Breng de kleding naar een textielcontainer bij jou in de buurt in regio Haarlem en steun daarmee CliniClowns!

Er is één textielcontainer bij jou in de buurt waar je oude kleding kunt inleveren. Die staat op deze locatie:

  • Verzorgingshuis De Rijp - Bloemendaalseweg 134, 2061 SC Bloemendaal (crème container)

Waarom kleding inzamelen voor CliniClowns?

Climpex, sponsor van CliniClowns, organiseert textielinzamelingen en doneert een deel van de opbrengst aan ons. Jouw kledingdonatie maakt dus meer bezoeken mogelijk aan kinderen in het ziekenhuis en mensen met dementie of een beperking.

Wat voor textiel kan ik doneren?

Van oude kledingstukken, voormalige tenues van je sportclub/team, petten of hoeden, schoenen, knuffels, riemen, tassen; je kunt allerlei soorten textiel inleveren voor het goede doel.

Meer mogelijkheden om kleding in te zamelen

Climpex organiseert ook inzameldagen voor CliniClowns. Een week voor de inzameldag verspreidt Climpex huis-aan-huis speciale enveloppen gevuld met een inzamelzak. Op de envelop staan de dag en tijd van de inzameling en instructies over wat je wel en niet kunt inleveren. Als je de zak gevuld hebt, zet je 'm aan de straat. Bekijk hier of Climpex ook bij jou langskomt.

Je kunt ook zelf een inzamelingsactie starten voor CliniClowns met eigen (vuilnis)zakken, zolang je minimaal vijftig zakken weet te vullen. Neem contact op met Climpex via 079-3620132 om een afspraak te maken om de door jou ingezamelde zakken te laten ophalen.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Publieksservice
Tel: 033 - 469 90 40
Mail: info@cliniclowns.nl

Wist je dat je ook oude mobiele telefoons kunt inleveren? Goed voor het milieu én je steunt CliniClowns. Lees meer over mobiele telefoons inleveren. Je kunt ook cartridges inzamelen en knuffels verkopen. Wil je liever kleding inzamelen of doneren als bedrijf? Lees meer.