Veelgestelde vragen over onze webshop

We beantwoorden graag al je vragen.

Vragen over:

Heb je een vraag over onze CliniClowns shop? We hebben de meestgestelde vragen voor je op een rij gezet. Kom je er nie​t uit, neem dan contact met ons op.

Webshop

Neem voor vragen over een bestelling (levertijd en foutief geleverde producten) contact met ons op via webshop@cliniclowns.nl. Werkt de webshop niet naar behoren? Neem dan contact op met onze servicedesk via 033-4699040. We helpen je graag verder!

Met de aankoop van producten steun je het werk van CliniClowns. Zo kunnen we nog meer zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie een zorgeloos moment geven. Steun CiniClowns en bekijk het assortiment in onze webshop.

Als de webshop niet werkt of je hebt problemen met de webshop, neem dan contact op met onze servicedesk via 033-4699040. We helpen je graag verder!

Wij verkopen CliniClown beeldjes, onze knuffel Toet, de sleutelhanger Toet, kleding, schoolspullen, kraamcadeaus en nog veel meer leuke producten. Het hele assortiment vind je in onze webshop.

Je kunt CliniClowns op verschillende manieren steunen door het doen van online aankopen. Bekijk alle mogelijkheden om te kopen.