arrow-down team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk cadeau

Actievoeren op allerlei manieren

Bedrijven kunnen op diverse manieren in actie komen voor CliniClowns. Van het inzamelen van cartridges tot aan het organiseren van jubileumacties. Het mag duidelijk zijn: mede met jullie steun maak je het mogelijk dat wij nog meer zieke kinderen afleiding en plezier bieden. En daar doen we het voor!

Voorbeelden van bestaande acties

 • Verzamel mobiele telefoons en cartridges. Hoeveel cartridges gaan er in jouw bedrijf doorheen? Je kunt ons er goed mee helpen.
 • Stuur speciale CliniClowns kaarten. Kaartje2go heeft een speciale CliniClowns collectie, waarmee zij het werk van CliniClowns steunen. De collectie varieert van kerstkaarten, geboortekaartjes, trouwkaarten tot aan beterschapskaarten en verhuiskaarten.
 • Stuur een digitale kerstgroet. Beslis dit jaar een digitale kerstgroet te versturen en doneer het geld dat je normaal gesproken aan kerstkaarten besteedt.
 • Geef een CliniClowns beeldje als relatiegeschenk. Ieder jaar verschijnt er een nieuwe editie van het beeldje.
 • Doneer je oude IT-apparatuur.
 • Zet een van onze leuke collectedoosjes bij jullie neer.
 • Zamel kleding in voor CliniClowns. Vanaf 2016 is het ook mogelijk om met je bedrijf, of als particulier, kleding in te zamelen voor CliniClowns. 
 • Doe mee aan het CliniClowns Citygame. Dit is het perfecte maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje.

Bedenk zelf een actie

 • Organiseer een ludieke veiling. Wie biedt het meest voor onze zachte knuffel Toet?
 • Organiseer een sportieve activiteit. Laat vrienden, familie en collega’s je medewerkers steunen. Goed voor company pride en goed voor CliniClowns! Wat vind je bijvoorbeeld van een trappenloop door het hele pand?
 • Organiseer een spannende verloting. Je kunt onze knuffel Toet als hoofdprijs verloten.
 • Vervang cadeaus door een donatie. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor een donatie aan CliniClowns te doen, in plaats van de welbekende fles wijn aan hun relaties.
 • Faciliteer en ondersteun personeelsinitiatieven. En stimuleer hiermee de teamgeest. Zet bijvoorbeeld een fondsenwervende actie op, of stimuleer je medewerkers elke maand een klein deel van hun salaris te doneren aan CliniClowns. Vakantiegeld, bonussen, elk moment kan worden aangegrepen om jouw personeel extra te stimuleren. Jij als werkgever verdubbeld bijvoorbeeld het gespaarde bedrag.
 • Jubileum feestje! Viert jouw bedrijf of één van jouw medewerkers een jubileum? Kies ervoor om dan in plaats van cadeaus een donatie te vragen voor CliniClowns.

‚ÄčKom ook in actie!

Geïnspireerd door een van bovenstaande voorbeelden, of heb je een eigen idee voor een initiatief? Kom dan in actie met jullie bedrijf.

Praktijkvoorbeelden van bedrijven in actie

U wilt ons graag steunen, maar weet nog niet precies op welke manier? Vele bedrijven door het hele land komen op allerlei verschillende manieren voor ons in actie. Zij maken het voor ons mogelijk zieke kinderen weer even kind te laten zijn. Doe inspiratie op aan de hand van onderstaande praktijkvoorbeelden:

Heb je meer interesse in het aangaan van een samenwerking met CliniClowns? Wij vertellen je graag alles over de diverse mogelijkheden. Wil je meer informatie of een afspraak maken? Bel dan met Alexandra van den Top-Kraaijenhagen of met Dominique Knaepen op 033 469 90 40.

arrow-down team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk cadeau