×

Steun ons en zamel kleding in

Sinds begin 2016 hebben wij een samenwerking met Sympany. Zij zorgen voor huis aan huis textielinzamelingen, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan CliniClowns.

Jullie bedrijf kan op 2 manieren textiel inzamelen: door het laten plaatsen van een textielcontainer of het incidenteel houden van een inzamelactie. Je steunt daarmee CliniClowns, maar ook niet geheel onbelangrijk, textiel scheiden is goed voor het milieu!

Textielcontainer

Je kunt door onze partner Sympany geheel kosteloos een textielcontainer laten plaatsen op jullie eigen terrein. Textiel kan vervolgens in gesloten zakken in de container gedoneerd worden. Sympany zorgt ervoor dat de container wordt geleegd. In verband met hoge kosten voor het plaatsen en ophalen van een textielcontainer gaan we ervan uit dat de textielcontainer voor minimaal drie maanden geplaatst wordt.

Wil je een textielcontainer plaatsen? Dan kan je contact opnemen met Louise Kirby-Petruccio van Sympany door te bellen naar 030-656 8716 of stuur een mail naar L.Kirby@sympany.nl.

Locaties textielcontainer
Je kunt het gehele jaar door je oude kleding en schoenen ook inleveren op een van onderstaande locaties. Deze textielcontainers zamelen uitsluitend in voor CliniClowns. Alvast dank voor je oude textiel!

  • Hofplein/Careyn Weddesteyn - Utrechtsestraatweg 50, 3445 AS Woerden (groene container)
  • Careyn Nieuw Tamarinde - Neckardreef 6, 3562 CN Utrecht (creme container)
  • Careyn Rosendael - Indusdreef 5, 3564 GV Utrecht (creme container)
  • Careyn Swellengrebel - Burg. Fockema Andreaelaan 100, 3582 KV Utrecht (creme container)

Inzamelactie

Liever geen container? Dan is een (éénmalige) inzamelactie misschien een beter idee. Je kunt inzamelzakken van CliniClowns ter beschikking krijgen, maar je kunt natuurlijk ook gewone vuilniszakken gebruiken. Bedoeling is in korte tijd zoveel mogelijk textiel in te zamelen. Medewerkers nemen het textiel mee naar het werk en in overleg kunnen de ingezamelde zakken ook weer worden opgehald. Neem hiervoor even contact op met Sympany. Van de opbrengst ontvangt CliniClowns € 0,10 per ingezamelde kilo textiel.

Wil je een inzamelactie organiseren voor CliniClowns? Dan kan je contact opnemen met Louise Kirby-Petruccio van Sympany door te bellen naar 030-656 8716 of stuur een mail naar L.Kirby@sympany.nl.