×

Steun ons en zamel kleding in

Sinds begin 2016 hebben wij een samenwerking met Sympany. Zij zorgen voor huis aan huis textielinzamelingen, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan CliniClowns.

Jullie bedrijf kan op 2 manieren textiel inzamelen: door het laten plaatsen van een textielcontainer of het incidenteel houden van een inzamelactie. Je steunt daarmee CliniClowns, maar ook niet geheel onbelangrijk, textiel scheiden is goed voor het milieu!
 
Textielcontainer
Je kunt door onze partner Sympany geheel kosteloos een textielcontainer laten plaatsen op jullie eigen terrein. Textiel kan vervolgens in gesloten zakken in de container gedoneerd worden. Sympany zorgt ervoor dat de container wordt geleegd. In verband met hoge kosten voor het plaatsen en ophalen van een textielcontainer gaan we ervan uit dat de textielcontainer voor minimaal drie maanden geplaatst wordt.
 
Inzamelactie
Liever geen container? Dan is een (éénmalige) inzamelactie misschien een beter idee. Je kunt inzamelzakken van CliniClowns ter beschikking krijgen, maar je kunt natuurlijk ook gewone vuilniszakken gebruiken. Bedoeling is in korte tijd zoveel mogelijk textiel in te zamelen. Medewerkers nemen het textiel mee naar het werk en op een afgesproken dag haalt Sympany de ingezamelde zakken kostenloos (minimaal 10) op. Van de opbrengst ontvangt CliniClowns € 0,10 per ingezamelde kilo textiel.


Wil je een textielcontainer plaatsen of een inzamelactie organiseren voor CliniClowns? Dan kan je contact opnemen met Trees Wierenga van Sympany door te bellen naar 030 656 87 43 of stuur een mail naar t.wierenga@sympany.nl.