×

Steun ons en zamel kleding in

Sinds begin 2016 hebben wij een samenwerking met Sympany. Zij zorgen voor huis aan huis textielinzamelingen, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan CliniClowns.

Jullie bedrijf kan textiel inzamelen door bijvoorbeeld in het voorjaar en najaar een inzamelactie te organiseren. Je steunt daarmee CliniClowns, maar ook niet geheel onbelangrijk, textiel scheiden is goed voor het milieu!

Inzamelactie

Je kunt inzamelzakken van CliniClowns ter beschikking krijgen, maar je kunt natuurlijk ook gewone vuilniszakken gebruiken. Bedoeling is in korte tijd zoveel mogelijk textiel in te zamelen. Medewerkers nemen het textiel mee naar het werk. Onze partnerSympany haalt de ingezamlede kleding gratis op vanaf 30 zakken of meer. Neem hiervoor even contact op met Sympany. Van de opbrengst ontvangt CliniClowns € 0,10 per ingezamelde kilo textiel.

Voor vragen, het afspreken van een ophaalmoment of het bestellen van CliniClowns inzamelzakken kan je contact opnemen met Louise Kirby-Petruccio van Sympany door te bellen naar 030-656 8716 of stuur een mail naar L.Kirby@sympany.nl.