×

Steun ons en zamel kleding in

Sinds begin 2016 hebben wij een samenwerking met Sympany. Zij zorgen voor huis aan huis textielinzamelingen, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan CliniClowns.

Jullie bedrijf kan textiel inzamelen door bijvoorbeeld in het voorjaar en najaar een inzamelactie te organiseren. Je steunt daarmee CliniClowns, maar ook niet geheel onbelangrijk, textiel scheiden is goed voor het milieu!
Er zijn CliniClowns inzamelzakken ter beschikking waar belangrijke informatie op staat vermeld, onder andere wat er naast kleding nog meer mag worden ingezameld. Naast kleding zijn namelijk ook schoenen, accessoires (riemen, tassen, hoeden en petten) en zelfs knuffels welkom. 

 

Inzamelactie

Je kunt inzamelzakken van CliniClowns aanvragen, maar je kunt natuurlijk ook gewone vuilniszakken gebruiken. Bedoeling is in korte tijd zoveel mogelijk textiel in te zamelen. Medewerkers nemen het textiel mee naar het werk. Onze partner Sympany haalt de ingezamlede kleding gratis op vanaf 30 zakken of meer. Van de opbrengst ontvangt CliniClowns € 0,10 per ingezamelde kilo textiel.

Zijn jullie van plan om een kledinginzamel actie te starten voor CliniClowns? Neem dan contact op met Dominique Knaepen door te bellen naar 06-48362567 of stuur een mail naar dominique.knaepen@cliniclowns.nl of Alexandra van den Top door te bellen naar 06-48371756 of stuur een mail naar alexandra.van.den.top@cliniclowns.nl.