×
Je actie is aangepast
Je inschrijving is nu helemaal compleet!
Bedankt voor je hulp bij deze actie!
Ceyda Yolcu
Shaerp

Donatie ipv kerstgeschenken - 12 december

Ik doe mee aan Vier Kerst samen met CliniClowns
€ 0,00 opgehaald

Deze actie is afgerond

€ 0,-
0%
€ 250,00,-
Doneer aan CliniClowns

Over mijn actie

Wij zijn SHAERP!

Sinds 2013 weten wij die talenten op te sporen en te koppelen aan onze opdrachtgevers. En zo zijn wij uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd IT-partner. Ons grote netwerk is ons kapitaal. Daarin investeren wij graag op een langdurige en duurzame manier. Wij kennen de
Wij zijn SHAERP! + Meer lezen

Sinds 2013 weten wij die talenten op te sporen en te koppelen aan onze opdrachtgevers. En zo zijn wij uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd IT-partner. Ons grote netwerk is ons kapitaal. Daarin investeren wij graag op een langdurige en duurzame manier. Wij kennen de talenten, wij weten wat hen drijft. Wij kennen de wensen van onze opdrachtgevers en wat zij zoeken. Zo weten wij telkens weer de IT-opdrachten te verbinden aan de juiste IT-professionals.

SHAERP! Be part of IT.
We zijn gemakkelijk benaderbaar en we kiezen voor de persoonlijke benadering. Zo bouwen wij langdurige relaties op met jou als IT-professional. Wij zijn er trots op dat velen van jouw vakgenoten inmiddels onze ambassadeurs zijn omdat ze zeer te spreken over de hoeveelheid aantrekkelijke opdrachten en vacatures, de betrouwbaarheid en de transparantie van onze dienstverlening.
Wij staan je bij. Of dat nu projecten zijn of vaste dienstverbanden; dat maakt voor ons niet uit. Wij bewandelen samen met jou dat pad naar succes.
Geef maar aan wat je zoekt. Na je inschrijving nemen we contact met je op om een start te maken met onze relatie.

- Minder lezen

Ik doe mee aan