search menu noun_57078 arrow-down cadeau kominactie team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk
×

Waarom in actie komen voor CliniClowns?

Jaarlijks organiseren zowel particulieren als bedrijven meer dan 600 acties om geld in te zamelen voor CliniClowns. Van het inzamelen van oude mobiele telefoons, het organiseren van sponsorlopen en salarisdonatieprogramma’s tot het verkopen van zelfgemaakte armbandjes. 

Al deze acties, klein of groot, zijn voor ons heel belangrijk. Met de opbrengst ervan maken we het sámen mogelijk dat onze CliniClowns nog meer zieke en gehandicapte kinderen een moment van ontspanning en plezier kunnen bieden. 

Geen kinderachtig effect

Ontspanning en plezier is van groot belang in het leven van deze kinderen. De CliniClowns zorgen daarvoor door écht contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten. Zo kunnen ook zieke kinderen weer even kind zijn. Dat is niet alleen fijn, maar komt ook de behandeling ten goede. Want samen spelen kan angst verminderen, pijn verlichten en geeft ruimte voor emoties. Ruimte om te kunnen lachen, te ontspannen, om weer op jezelf te kunnen vertrouwen.

Samen staan we sterk

Draag je ons werk een warm hart toe? Start dan ook een eigen actie of help mee aan de actie van een ander. Dit is niet alleen zinvol, het is ook nog eens heel leuk! Want wij doen er op onze beurt alles aan om jouw actie tot een succes te maken.

Zo kun je via ons platform aangeven wie of wat je nodig hebt én om extra hulp vragen. Daarnaast vind je tips & tricks en kun je inspiratie opdoen bij andere actievoerders. 

Onze resultaten

89.444 kinderen ontmoetten een clown
8.435 kinderen bezochten Circus CliniClowns
10.708 kinderen genoten van voorstellingen op school
203.627 donateurs gaven ontspanning en een lach
200 vrijwilligers maakten dit mede mogelijk

search menu noun_57078 arrow-down cadeau kominactie team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk