×
Je actie is aangepast
Je profiel is aangepast
Je inschrijving is nu helemaal compleet!
Je hulpvraag aan CliniClowns is ingediend!
Bedankt voor je hulp bij deze actie!
Tonpratersgala Dorst laat de kindjes lachen
Marjolein Krijnen

Marjolein

Deze actie is afgerond

Op 28 oktober jl. was het zover: De tweede editie van het Tonpratersgala in Dorst, georganiseerd door de Dorstse Boerkes.

We hebben er een mooie avond van kunnen maken, inclusief een spectaculair verrassingsoptreden van Vincent.

Naast de gezelligheid en plezier is er ook gekozen een goed doel te koppelen aan het gala. Namelijk, zoals ook op de avond al is aangekondigd, is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om te kunnen lachen. En juist in die situaties, waarbij zorgen de overhand nemen, is lachen erg belangrijk. Met dit in het achterhoofd is er dan ook gekozen om geld in te zamelen voor de CliniClowns: een stichting waarbij lachen op de eerste plaats staat!

We zijn dan ook erg blij te kunnen melden dat alle aanwezigen hebben laten zien dit goede doel te ondersteunen. In januari heeft onze dochter Emma namelijk aan haar vrienden een cheque mogen overhandigen van maar liefst 550,= euro! Namens de Dorstse Boerkes, maar ook zeker namens Emma, willen wij jullie allemaal bedanken voor jullie bijdrage die zorgt voor nog meer lachende kinderen en ouders!

Wil je nu ook dit jaar weer een avond lachen, dan kan dat!! Op zaterdag 27 oktober 2018 Staat de derde editie gepland, wederom in café Dorpzicht. Nieuwe en vertrouwde gezichten zullen deze avond vullen. Wees er snel bij want de verkoop gaat hard. Nog een beperkt aantal kaarten is te koop bij café Dorpzicht of te bestellen dedorstseboerkes@hotmail.com .
Hopelijk allemaal weer tot dan!
namens de Dorstse Boerkes,
Marjolein Krijnen

€ 550,00 opgehaald

  • € 550,00
    door Acties voor CliniClowns Acties 13-03-2018

    Marjolein Krijnen

  • € 550,00
    door Acties voor CliniClowns Acties 13-03-2018

    Marjolein Krijnen