×

Een speciale PLAYMOBIL CliniClown!

Heb jij de PLAYMOBIL CliniClown al? Een bijzondere samenwerking met PLAYMOBIL leidde namelijk tot een CliniClown-poppetje van Playmobil! Er gaat 1 euro per verkocht figuurtje naar CliniClowns en daar gaan wij van glimlachen! Jij toch ook?

De CliniClown van Playmobil is o.a. verkrijgbaar bij Toychamp, Dreamland, Fun, Bart Smit, Intertoys en Top1Toys!

De CliniClown van Playmobil is voor € 3,49 te koop in Nederlandse en Belgische speelgoedwinkels of kun je online bestellen. Zo kunnen we er voor zorgen dat ieder kind, ziek of gezond, opgroeit met een CliniClown! 

We kwamen erg enthousiaste ervaringen tegen en wilden die graag delen. Zo schreef Ann een stukje over de PLAYMOBIL® CliniClown op haar blog. Ze is moeder van Elien en Lore en schrijft blogs over kinderspullen, die ze zelf ‘test’ op haar kinderen. “Ik fietste vorige week alvast langs Bart Smit om er eentje in huis te halen. Win-win. Elien was superblij met haar nieuwe PLAYMOBIL figuurtje. 'Wauw, een clown heb ik nog niet!' En... we steunden meteen ook een goed doel.”

Een andere moeder schreef ook iets op haar blog. Marieska is moeder van 3 kinderen. Ook zij kocht een PLAYMOBIL® CliniClown, omdat zij CliniClowns graag wil steunen. Haar oudste zoon heeft sinds zijn geboorte veel ziekenhuisbezoeken gehad. Daar kwam hij CliniClowns tegen. “Jullie hebben het ziekenhuisverblijf van mijn zoon zoveel aangenamer hebben gemaakt. Niet alleen voor hem, maar zeker ook voor ons. Jullie bezoekjes waren een lichtpuntje voor mij als moeder omdat ik zag dat hij het fijn vond dat jullie even aan z’n bedje kwamen staan.”

Speciaal filmpje gemaakt door Annabel

Dit is nog eens een mooi filmpje van ons Playmobil poppetje! Gemaakt door Annabel – dochter van blogger Esther Vuijsters – samen met een vriendinnetje. Ze is nog steeds dol op haar poppetje. Wat een prachtig filmpje!

Meer over de PLAYMOBIL CliniClown

Elien geniet van haar CliniClown

"De clown heeft het hier ondertussen reuze naar zijn zin. Hij animeert groot en klein, jong en oud. In het strandhuisje is het aanschuiven om een glimp van hem op te vangen. En zijn specialisatie, volgens Elien? Ballonnen plooien."

Dol op haar CliniClowns Playmobil

Annabel - nog steeds dol op haar Playmobil - maakte een speciaal filmpje met één van de poppetjes. Dit deed ze niet alleen, maar samen met een vriendinnetje. Wat een plezier!

Marieska over haar ervaring met CliniClowns

"Al vanaf zijn geboorte is onze oudste zoon gewend om op regelmatige basis in het ziekenhuis te zijn. Zo nu en dan komen we dan ook in aanraking met de CliniClowns. Ze maken de ziekenhuisbezoekjes en ingrepen iets meer draagbaar."