×
Hoe zit de organisatie in elkaar

De toekomst

In 2022 bestaat CliniClowns 30 jaar! We zijn er trots op dat we sinds de oprichting zo veel mensen hebben laten voelen wat het is als je in een lastige situatie even jezelf terugvindt. En dat willen we nog veel meer mensen laten ervaren. De positieve resultaten van 2021 vormen een dankbaar uitgangspunt om op door te bouwen.
 

We voelen de urgentie van onze ambitie en stoppen niet tot we alle zieke en kwetsbare mensen in Nederland hebben versterkt met een zorgeloos moment. Daarom staat in ons meerjarenbeleid centraal dat we willen groeien. Belangrijke focuspunten voor 2021 zijn de strategieontwikkeling van de groei en innovatie van ons werk, de innovatie van onze fondsenwerving en de versterking van ons relatiemanagement. De aandacht zal vooral komen te liggen op het omarmen van een manier van werken waarbij de behoeften, ervaringen en wensen van onze doelgroepen centraal staan. Zodat zij tevreden zijn, ons als relevant en nodig ervaren en zich betrokken voelen bij onze organisatie. We zullen actief op zoek gaan naar mogelijkheden om ons spel uit te breiden door te spelen op nieuwe momenten, manieren en plekken, met impactgerichtheid en artistieke kwaliteit als uitgangspunt. Hierdoor kunnen we ook nieuwe donateurs en sponsors aantrekken, om ons financieel te steunen.

Alles is erop gericht iets bijzonders te kunnen betekenen voor de mensen die we ontmoeten. Om door het bezoek van de clown een transformatie in gang te zetten. Ook al is het maar voor even. Een transformatie van donker naar licht. Van je ziek voelen, naar je ziekte even vergeten. Van jezelf kwijt zijn, naar jezelf weer vinden. Van alleen zijn, naar erbij horen. Van je onbegrepen voelen, naar mogen zijn wie je bent. Zo maken we de waarde van CliniClowns voelbaar.

De begroting voor 2022 vind je hier: