×

6 bijzondere acties voor CliniClowns in 2020

Wat zijn we dankbaar voor alle mooie acties die in 2020 zijn opgezet om CliniClowns te steunen. Zes actievoerders vertellen waarom en hoe zij zich hebben ingezet voor het goede doel.

Bram gaat kaal voor CliniClowns

Bram ging kaal voor CliniClowns

Nadat een jongetje dat hij kende aan leukemie overleed, wilde Bram (11) iets doen voor zieke kinderen. Met zijn actie ‘Bram gaat kaal’ haalde hij 1000 euro op voor CliniClowns.

Jos met de cheque van zijn actie

Trouwe steun

“Als je een grote club hebt, vind ik dat je ook iets voor een goed doel kan doen.” Dat zei Jos Wiersema (68), die CliniClowns al jaren steunt met zijn BMW-motorforum. Lees hier hoe zij dat doen.

Peter gaat in mei 2021 naar Ibiza fietsen voor CliniClowns

Op de fiets naar Ibiza

Peter (65) ging wel een heel bijzondere en sportieve uitdaging aan voor CliniClowns. Samen met zijn broer stapte hij in mei op de fiets naar Ibiza; een tocht van 1800 kilometer! Ben je benieuwd waarom? Dit is zijn verhaal.

Clown Keet en clown Tip met de cheque

Sportieve week voor CliniClowns

Medewerkers van de CAK Groep uit Dordrecht trokken de stoute schoenen aan. Of beter gezegd: de wielrenschoenen. Zij fietsten namelijk in een week tijd 1162,50 euro bij elkaar voor CliniClowns. Alleen maar door op de fiets naar het werk te gaan!

Mevrouw Van den Burg-Baas vroeg voor haar verjaardag donaties aan CliniClowns

Geen cadeaus, maar donaties

Mevrouw Van den Burg-Baas (100) werd in januari 2020 diep geraakt toen ze bij Tijd voor Max de uitzending over CliniClowns zag. Op haar verjaardag besloot ze daarom niet om cadeaus te vragen, maar om donaties aan CliniClowns.

Ruben met zijn medestudenten

Studenten in actie voor het goede doel

De schoolopdracht aan Ruben Sluijters (23) en zijn medestudenten van de Calo was duidelijk: bedenk in drie dagen tijd een actie voor een goed doel. Het werd een sponsorloop van 200 kilometer in Zwolle met een práchtige opbrengst voor CliniClowns.