×

Klein Zintuigen Orkest

'Belééf deze zintuiglijke en muzikale voorstelling'

Speciaal voor kinderen met een verstandelijke of meervoudige handicap t/m 18 jaar heeft CliniClowns het Klein Zintuigen Orkest ontwikkeld. We komen langs bij instellingen met een creatieve voorstelling waarin alle zintuigen van het kind worden geprikkeld.
 

De voorstelling

Het is een zintuiglijke en muzikale voorstelling waarin alle zintuigen van het kind worden geprikkeld. Met hun verbeeldingskracht zorgen de clowns voor ontspanning, plezier en echt contact. Per regio kan het thema verschillen.

Voor wie?

De voorstelling is speciaal ontwikkeld voor kinderen met een verstandelijke of meervoudige handicap t/m 18 jaar (verstandelijke leeftijd t/m 6 jaar). We spelen voor groepen in de originele groepssamenstelling met een maximum van 9 kinderen met minimaal 2 begeleiders per groep.

Aan ons bezoek zijn geen kosten verbonden en we spelen door het hele land.

Bijzondere groepservaring

Het Klein Zintuigen Orkest brengt een bijzondere groepservaring en creëert daarnaast ook veel momenten van individuele interactie. De voorstelling wordt gespeeld in de eigen groepsruimte en duurt ongeveer 30 minuten per groep. Wil je graag dat de voorstelling bij jouw instelling langskomt? Vraag dan informatie aan.

Informatie aanvragen

Bekijk de video voor een indruk: