search menu noun_57078 arrow-down cadeau kominactie team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk
×

Klein Zintuigen Orkest

'Belééf deze zintuiglijke en muzikale voorstelling'

Speciaal voor kinderen met een verstandelijke of meervoudige handicap t/m 18 jaar heeft CliniClowns het Klein Zintuigen Orkest ontwikkeld. We komen langs bij instellingen met een creatieve voorstelling waarin alle zintuigen van het kind worden geprikkeld.

Waar gaat de voorstelling over?

De voorstelling ‘Post!’ gaat over een dag op het Postkantoor. Drie postbodes komen op de fiets binnen en komen de post bezorgen bij de kinderen. ‘Post!’ is een zintuiglijke en muzikale voorstelling waarin alle zintuigen van het kind worden geprikkeld. Het gevolg hiervan is ontspanning, plezier en echt contact.

Voor wie?

De voorstelling is speciaal ontwikkeld voor kinderen met een verstandelijke of meervoudige handicap t/m 18 jaar (verstandelijke leeftijd t/m 6 jaar). We spelen voor groepen in de originele groepssamenstelling met een maximum van 9 kinderen met minimaal 2 begeleiders per groep.

Bijzondere groepservaring

Het Klein Zintuigen Orkest brengt een bijzondere groepservaring en creëert daarnaast ook veel momenten van individuele interactie. De voorstelling wordt gespeeld in de eigen groepsruimte en duurt ongeveer 30 minuten per groep.

Ook in dit jaar spelen we voorstellingen door het hele land!

Meld je nu aan voor een passende datum

In 2017 spelen we de voorstelling het hele jaar verspreid door het land. Heb je interesse? En wil je graag dat de voorstelling in 2017 op een geschikt moment bij jouw instelling langskomt?

Stuur dan nu een email naar kleinzintuigenorkest@cliniclowns.nl. Vermeld daarbij de naam van de instelling, je naam en telefoonnummer. Dan nemen we graag contact met je op.

Alle zintuigen van het kind worden geprikkeld!

search menu noun_57078 arrow-down cadeau kominactie team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk