×

CliniClowns Speelkoffer

Ook op de dagen dat de CliniClowns niet aanwezig zijn, kunnen kinderen via de Speelkoffer in een aantal zorginstellingen toch in een clownswereld terecht. In elk laatje van de kindgrote Speelkoffer is iets leuks te vinden.

In elk laatje een verrassing...

Een spannend evenwichtsspel of een clownsorkest dat speelt wat je wilt. En via het beeldscherm - dat reageert op aanraking - kunnen de kinderen nog veel meer doen! Zoals een foto van zichzelf maken, filmpjes van de clowns bekijken en spelletjes spelen. 

Speciale Speelkoffer voor kinderen met een verstandelijke handicap

Deze speciale Speelkoffer speelt meer in op de zintuigen waaronder tast en reuk en heeft heldere kleuren en vlakverdeling voor duidelijkheid en rust.

Er is een speciale versie van de Speelkoffer gemaakt voor kinderen met een verstandelijke handicap. Deze Speelkoffer speelt meer in op de zintuigen waaronder tast en reuk en heeft heldere kleuren en vlakverdeling voor duidelijkheid en rust. Ook is deze koffer makkelijker te gebruiken door kinderen in een rolstoel en bied meer kinderen de mogelijkheid om tegelijk met de koffer te spelen.

Help mee, steun CliniClowns

Maak bezoeken mogelijk

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de Neusflits

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.

Speciale Speelkoffer voor kinderen met een verstandelijke handicap

Bij de ontwikkeling van deze speciale Speelkoffer stelde Kinderdienstencentrum KIND & ZO in Delft haar kennis beschikbaar, waarvoor heel veel dank. Het prototype is door de kinderen in Delft uitvoerig getest. In december 2012 namen zij de allereerste definitieve Speelkoffer voor kinderen met een verstandelijke handicap in ontvangst.